maanantai 21. marraskuuta 2011

päivityksiä pitkästä aikaa

Syksy on kulunut jo pitkälle, ja aika surullisissa merkeissä on meillä pimeää syksyä eletty - iloa ja valoa ja lohdutustakin ovat tuoneet monet kasvattieni omistajat koirineen, josta vielä kerran kiitokset teille kaikille, ihanille ihmisille. :) Elämä jatkuu.

Kasvattien syksyn tuloksista mainitsen muutamia ... kiitokset kuitenkin kaikille koiriensa kanssa harrastaneille!

Pörrin ja Boomin pennuista MH-kuvaukseen osallistui lopulta sitten neljä - ja ne tulokset löytyvät jo kennelliiton jalostustietokannastakin: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmTapahtuma.aspx?Id=158271

Nico - Tintin x Blusher - kävi luonnetestissä 30.10 suoriutuen aika aussiemaisin pistein:

toimintakyky -1
terävyys +1
puolustushalu +1
taisteluhalu +2
hermorakenne +1
temperamentti +3
kovuus +1
luoksepäästävyys +3

yhteensä 140p ja laukausvarma

Päivi ja Ruka Torniossa tokokokeessa 22.10 ja heille voittajaluokasta , 287p - ja luokkavoitto.
Kerrassaan hienoa työtä. :)

Mari ja Soma 5.11. Kuopiossa tokokokeessa, avoimen luokan ensimmäisessään - josta ykköstulos 164.5p - hyvä tytöt!

6.11. sitten Joensuussa tokokisoissa Mari ja Jiro, tuloksenaan voi 3-tulos 193p,
ja Jiron sisko Pipsakin taisi osallistua tähän kokeeseen ...

Aussie Open 13.11. Lohjalla, jonne en jaksanut osallistua - mutta on ollut kiva kuitenkin katsella kuvia kaikista hienoista koirista - mahtava määrä suomalaisia aussieita samassa hallissa! Hienoa, että näitä järjestetään. Kiitos yhdistyksen puuhaajille. :)

Ja vielä ... isot kiitokset Mariannelle, Annelle, Rialle, Elisalle, Paulalle ja Vikelle, Sarille, Fannille ja Marille koirien hienosta handlaamisesta.
Erityisonnittelut Marille ja Sulolle parhaan uroksen ja VSP-titteleistä - Susannalle ja Ricolle sijoittumisesta parhaiden joukkoon - kuin myös Paulalle ja Kitchille ja Elisalle ja Ninjalle. Minttu ja Keksi saavat olla ylpeitä jälkikasvustaan. :)
Onnea myös Fannille ja Kenille - punaisten urosten neljänneksi parhaalle. Aussie Openiin osallistui kahdeksan Bywater-koiraa joista kuusi sijoittui tosi hienosti. Ei ollenkaan hullummin siis. :)

Sokerina pohjalla, melkein unohtui ... Bywater-kasvattajaryhmä oli Aussie Openin paras kasvattajaryhmä.

Jyväskylän kaksipäiväisissä näyttelyissä 19-20.11. mukana Nokso, Ture, Bono, Buuga, Kitchi, Obi, Jato, Sulo ja Pipsa - joista viimeksimainitulle molempina päivinä varasertit eikä näyttelyt hullummin menneet muillakaan. ;)
Kiitokset ja onnittelut Hannelle, Erjalle. Janelle, Paulalle, Maijalle, Annelle, Marille ja Mariannelle - taas kerran. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti